Καμία διωξη σε Μ. Μπεραχά και Ν. Μαλαπάνη

Επτά μήνες μετά την προφυλάκιση των Ν. Μαζιώτη, Π. Ρούπα και Κ. Γουρνά που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή τους στην οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας” και των Χ. Κορτέση, Σ. Νικητόπουλου και Β. Σταθόπουλου που αρνούνται τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, συνεχίζεται η ποινικοποίηση της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης.

Δεκάδες σύντροφοι από τον αναρχικό, αντιεξουσιαστικό χώρο καλούνται από τους εφέτες ανακριτές Δ. Μόκκα και Κ. Μπαλντά ως μάρτυρες, εξαιτίας αποτυπωμάτων τους που βρέθηκαν στα σπίτια των συντρόφων που κατηγορούνται. Η εκδικητικότητα του κράτους κορυφώνεται ποινικοποιώντας ακόμα και τις συγγενικές σχέσεις. Την 1 Νοέμβρη η Μ. Μπεραχά και ο Ν. Μαλαπάνης( η σύντροφος και ο κουμπαρος του Κ. Γουρνά) κλήθηκαν ως κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στις 11 Νοέμβρη.

Αποδεχόμαστε την κατηγορία της αλληλεγγύης.

Αντιστεκόμαστε στην κρατική τρομοκρατία.
Στεκόμαστε δίπλα στους συντρόφους μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (οδ. Λουκάρεως) Πέμπτη 11/11

***

ενημέρωση (11.11.2010): Οι  2 κατηγορούμενοι δεν προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους, αλλά τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και, για τη γυναίκα του Γουρνά, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *