Ανακοίνωση των τριών μελών του Επαναστατικού Αγώνα

Ανακοίνωση των τριών μελών
του Επαναστατικού Αγώνα

Στη σύγχρονη χούντα του Δ.Ν.Τ., της Ε.Κ.Τ., της Ε.Ε. και τις ελληνικής κυβέρνησης, επιστρατεύονται μέθοδοι από την κατοχή των Ναζί στην Ελλάδα. Όπως τότε οι Ναζί επιτίθονταν στις οικογένειες και το κοινωνικό περιβάλλον των ανταρτών προκειμένου να τους απομονώσουν και να τους εξοντώσουν ευκολότερα, έτσι και σήμερα οι σύγχρονοι φασίστες που μας κυβερνούν βάζουν στο στόχαστρο οικογένειες, φίλους και συντρόφους δικούς μας και των τριών συντρόφων που βρίσκονται στη φυλακή κατηγορούμενοι για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα», σε μια επιχείρηση τρομοκράτησης ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου, μέσω νέων διώξεων και μαζικών ανακρίσεων.

Επιδίωξη των διωκτών μας είναι η εκδίκηση για τη δράση του «Επαναστατικού Αγώνα» και για την πολιτική μας στάση μέσα από τις φυλακές, η πολιτική απομόνωση η δική μας και των άλλων τριών φυλακισμένων συντρόφων και η αδρανοποίηση ολόκληρου του ανατρεπτικού κινήματος μέσω της επιβολής ενός ιδιότυπου καθεστώτος ομηρίας σε μεγάλο αριθμό συντρόφων.

Είναι καθοριστικής σημασίας η ανάγκη να μην τους αφήσουμε να τρομοκρατούν αγωνιστές, να μην επιτρέψουμε την αναδίπλωση του απελευθερωτικού αγώνα. Να περάσουμε αμέσως στην αντεπίθεση. Έτσι κι αλλιώς οι εξουσιαστές είναι αυτοί που έχουν απαξιωθεί πολιτικά και κοινωνικά από την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, ενώ οι αγωνιστές που μάχονται για την ελευθερία, είναι η ελπίδα για τους καταπιεσμένους αυτού του τόπου, που αργοπεθαίνουν κάτω από το ζυγό του σύγχρονου ολοκληρωτισμού του καπιταλισμού, της οικονομίας της αγοράς και της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.

Πόλα Ρούπα , Νίκος Μαζιώτης , Κώστας Γουρνάς

This entry was posted in Uncategorized by f. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *