ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ / ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

[ΕΝ]

Στις 4 Δεκεμβρίου 2010 συλλαμβάνονται οι αναρχικοί  Κώστας Σακκάς και Αλέξανδρος Μητρούσιας. Με τη δημιουργία κλίματος τρομοϋστερίας της ΓΑΔΑ, μέσω των πάντα πρόθυμων Μ.Μ.Ε, συλλαμβάνονται άλλοι 4 σύντροφοι, εκ των οποίων οι 2 παραμένουν προφυλακισμένοι με αστήρικτες κατηγορίες για συμμετοχή σε οργάνωση-φάντασμα, ο Γιώργος Καραγιαννίδης και η Στέλλα Αντωνίου.

Οι εφέτες ανακριτές Κωνσταντίνος Μπαλτάς και Δημήτρης Μόκκας, θέλοντας να διογκώσουν την υπόθεση και τις κατηγορίες, ασκούν δίωξη στους 6 για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Στις 10 Νοεμβρίου 2011 το συμβούλιο εφετών Αθηνών θα αποφασίσει για την παράταση ή μη της προφυλάκισής των 4 συντρόφων. Εν όψει της συμπλήρωσης του δωδεκαμήνου και της επικείμενης αίτησης αποφυλάκισης της Στέλλας Αντωνίου, για σοβαρούς λόγους υγείας, καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην πλατεία 8ης Νοεμβρίου 1912 στο Μαρούσι.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011. ΩΡΑ 16.00 ΠΛΑΤΕΙΑ 8ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1912. ΜΑΡΟΥΣΙ (ΣΤΑΣΗ ΑΛΚΑΙΟΥ) (ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΠΙΚΟ 020 ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΣΤΑΣΗ ΝΕΑ ΛΕΣΒΟΣ/ΑΛΚΑΙΟΥ)

This entry was posted in Uncategorized by f. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *