Αλληλεγγύη στον Άρη και τον Σίμο

Στις 03/05/2010  στην περιοχή του Κεραμεικού ο αναρχικός αγωνιστής Σίμος Σε’ι’σίδης, επικηρυγμένος καταζητούμενος, αρνήθηκε να σταματήσει σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας. Ακολούθησε καταδίωξη, πυροβολήθηκε στο πόδι από αστυνομικό και συνελλήθφη ύστερα από 4 χρόνια παρανομίας. Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αποφάσισαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του. Μέχρι σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένος στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού. Την ίδια μέρα συνελλήφθη και ο αναρχικός αγωνιστής Άρης Σειρηνίδης στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο σύντροφοι δικάζονται μαζί στις 16/09/2011 ο πρώτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αστυνομικού που τον πυροβόλησε και ο δεύτερος για πλημμελήματα.

Εμείς από την μεριά μας, ως αναρχικοί αιχμάλωτοι πολέμου στεκόμαστε αλλελέγγυοι στον Άρη και τον Σίμο που με την στάση και τις επιλογές τους εναντιώνονται στην προσπάθεια έπελασης της κυριαρχίας. Η αδιάλειπτη προσήλωση στις επαναστατικές διεργασίες μπορεί να δημιουργήσει τα κατάλληλα ρήγματα στην εξουσία. Μέσω της αλληλεγγύης τα ρήγματα αυτά ενώνονται. Και τότε το παραμικρό τράνταγμα θα φέρει την ανατροπή σ’αυτό τον σάπιο κόσμο. Τα πάντα είναι στο χέρι μας…

Παναγιώτης Αργυρού

Γεράσιμος Τσάκαλος

Δαμιανός Μπολάνο

Χρήστος Τσάκαλος

Μιχάλης Νικολόπουλος

Γιώργος Νικολόπουλος

Γιώργος Πολύδωρος

Χάρης Χατζημιχελάκης

Όλγα Οικονομίδου

Θεόφιλος Μαυρόπουλος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *