Συνέλευση για Σίμο Σεϊσίδη

alt\

Κάλεσμα σε συζήτηση την Τρίτη 8/3, στις 17.00, στο Πολυτεχνείο-Γκίνη, για την συνδιοργάνωση πορείας στις 29/3, εν όψει της δίκης του συντρόφου Σίμου Σεϊσίδη στις 30/3/2011 για την υπόθεση των ”ληστών με τα μαύρα”.

Ο Σίμος δικάζεται για τη ληστεία στην Εθνική τράπεζα στην οδό Σόλωνος τον Ιανουάριο του 2006, στην οποία είχε συλληφθεί ο σύντροφος Γιάννης Δημητράκης, και για άλλες έξι ληστείες τραπεζών. Υπήρξε φυγόδικος για 4,5 χρόνια εξαιτίας του εντάλματος σύλληψης που είχε βγει εναντίον του για αυτή την υπόθεση, όπως και για τους συντρόφους Μάριο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη, που εξακολουθούν να καταζητούνται.

Συνελλήφθει στις 3/5/2010 όταν έπεσε τυχαία πάνω σε αστυνομική περιπολία. Όντας φυγόδικος, δεν σταμάτησε για έλεχγο, κυνηγήθηκε από τους αστυνομικούς και πυροβολήθηκε πισώπλατα. Λόγω του βαρύτατου τραυματισμού υπέστη ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού.

Βρίσκεται προφυλακισμένος στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού για αυτή και άλλες τρεις διώξεις.

Η ιστορία του συγκεκριμένου συντρόφου με τα πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της καταδεικνύει την βαρβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται αυτοί οι αγωνιστές που η εξουσία ”βάζει στο μάτι”. Το απίστευτο ποσοστό βίας που έχει δεχτεί ο σύντροφος από πλευράς των διωκτικών μηχανισμών με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, δεν επιτρέπει σε κανέναν αγωνιζόμενο άνθρωπο να το αφήσει αναπάντητο.

This entry was posted in Uncategorized by f. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *