Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις φυλακές Αυλώνα

afisa kalesma gia Aulona 6 Febr 2011Στις 13/10/2010 ο σύντροφος Γιάννης Σκουλούδης συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρο έχοντας μόλις πυρπολήσει όχημα της ΔΕΗ. Αμέσως βγαίνουν 4 εντάλματα για στενούς του φίλους και συντρόφους του, ενώ αυτός προφυλακίζεται στις φυλακές Αυλώνα, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Στις 4/12/2010 πραγματοποιείται εισβολή στο Αναρχικό Στέκι Ναδίρ στα πλαίσια της μεθοδευμένης καταστολής πριν την 6η Δεκέμβρη και συλλαμβάνονται 9 άτομα εντός του Ναδίρ και 3 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στα άτομα απαγγέλλονται κατηγορίες για κατάληψη, οπλοκατοχή (για σημαίες που χρησιμοποιούνταν σε πορείες κ.α.), λειτουργία παράνομου ραδιοσταθμού καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Τρεις σύντροφοι παραμένουν προφυλακισμένοι, δύο στις φυλακές Αυλώνα και ένας στις φυλακές Διαβατών.

Στις 13/01/2011 οι σύντροφοι Φέσσας, Τσιλιανίδης, Τζίφκας και Δημτσιάδης που καταζητούνται από τις 13/10/2010 για την υπόθεση Σκουλούδη συλλαμβάνονται στην Αθήνα και κατηγορούνται για από κοινού συγκρότηση και συμμετοχή σε τρομοκρατική. Οι τρείς προφυλακίζονται στην Α΄ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ ο Τζίφκας στις φυλακές Αυλώνα.

Το σύστημα επιχειρεί την απομόνωση δεκάδων συντρόφων μας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή έγκλειστοι στα σύγχρονα κολαστήρια. Η συνέχιση του αγώνα όμως και η ενδυνάμωση των συνειδήσεων είναι μια μάχη που δεν έχει χαθεί. Μέσα και έξω από τα τείχη τα βλέμματα όλων αυτών που δεν σκύβουν το κεφάλι, που αρνούνται να υποταχθούν θα συνεχίσουν να ανταμώνουν με κάθε τρόπο.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ 
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2/11 
(2.30μ.μ.)

Συνέλευση Αλληλεγγύης Αθήνας
Συνέλευση Αλληλέγγυων αναρχικών Θεσσαλονίκης
UTOPIA AD (Κομοτηνή)
Αλληλέγγυοι αναρχικοί/ες Βόλου
Αναρχικοί/ες Καβάλας

Η συγκέντρωση στις φυλακές Αυλώνα έχει οριστεί για τις 2.30 το μεσημέρι.

Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί για τις 2.00 το μεσημέρι στον σιδηροδρομικό σταθμό Αυλώνα.

Τραίνο από σταθμό Λαρίσης αναχωρεί στις 12.19 και στις 1.30 το μεσημέρι. Το ταξίδι διαρκεί 50 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 2,80 ευρώ (η μια διαδρομή).This entry was posted in Uncategorized by f. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *