Κείμενο αποχής συσσιτίου από Φεσσά, Τσιλιανίδη, Δημτσιάδη και Τζίφκα, Σκουλούδη, Αναστασιάδη Π., Αναστασιαδη Σ.

Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι. Χίλιοι δρόμοι οδηγούν στην ελευθερία και χίλιες διαφωνίες μπορεί να ενυπάρχουν ανάμεσα σε όσους αγωνίζονται. Άλλωστε κάθε άτομο, κάθε ομάδα, κάθε οργάνωση αποτελεί και μία τάση της επαναστατικής κοινότητας και όμως…

Όταν κλείνουμε τα μάτια οι ίδιες εικόνες ζωγραφίζονται στα μυαλά μας. Όταν παίρνουμε τις αποφάσεις μας το ίδιο χαμόγελο σχηματίζεται στα προσωπά μας. Όταν περνάμε στην επίθεση ίδιοι είναι οι παλμοί των καρδιών μας και όταν πέφτουμε στα χέρια του εχθρού την ίδια δύναμη αντλούμε και εκπέμπουμε. Και μοιραζόμαστε την ίδια περηφάνια, την ίδια λόξα, τον ίδιο ουρανό…

Το χτύπημα σε έναν από εμάς, είναι χτύπημα σε όλους. Και ο αγώνας ενός από εμάς, είναι και αγώνας όλων.Τα βασανιστήρια, οι δίκες, οι διώξεις μιας γενιάς ανταρτών, επαναστατών, αναρχικών μπορεί να στοχεύουν ξεχωριστά, μα θα μας έχουν όλους απεναντί τους.

Στον πόλεμο που συνειδητά οξύνουμε και που τελειωμό δεν έχει, κανένας επαναστάτης δεν θα είναι μόνος.

Οι αυξημένες ποιοτικά και ποσοτικά εχθροπραξίες, οι αιχμάλωτοι πολέμου που τις πυροδότησαν, βρίσκονται και θα βρεθούν στην αναλόγως αναβαθμισμένη καταστολή.

Διαμορφωμένες αίθουσες, αυξημένα μέτρα ασφαλείας, φακέλωμα παρευρισκομένων στις δίκες, θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων της κρατικής εκδικητικότητας.

Η πολεμική ιαχή των μελών και των κατηγορουμένων της Ε.Ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς εγκαινιάζει τις νέες μάχες που θα δωθούν πλέον στο έδαφος του εχθρού.

Μας δείχνει ότι ο πόλεμος αυτός δεν σταματά στην σύλληψη ενός αγωνιστή και συνεχίζεται κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Από τις γεμάτες φλεγόμενα οδοφράγματα λεωφόρους, μέχρι τις προσεκτικές διαφυγές στα στενά των μητροπόλεων, από το προαύλιο της κάθε φυλακής μέχρι τις γεμάτες εκαμίτες αίθουσες δικαστηρίων, εμείς θα στεκόμαστε όρθιοι για να υπερασπιστούμε την τιμή μας, την ελευθερία, τον αγώνα, την επανάσταση.

Ξεκινάμε λοιπόν αποχή συσσιτίου από σήμερα Πέμπτη* 27 Ιανουαρίου σε ένδειξη φιλίας, σεβασμού και επαναστατικής αλληλεγγύης στον αγώνα των μελών και των κατηγορουμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που δίνουν φωτεινό παράδειγμα αξιοπρέπειας και περήφανης στάσης, προτάσσοντας την επαναστατική αδιαλλαξία απέναντι στην αδιαλλαξία των διωκτών τους και της κρατικής δικαιοσύνης.

Φεσσάς Δημήτρης 
Τσιλιανίδης Μπάμπης 
Δημτσιάδης Δημήτρης

Φυλακές Κορυδαλλού 

Τζίφκας Σωκράτης  
Σκουλούδης Γιάννης 
Αναστασιάδης Παναγιώτης
Αναστασιάδης Στέλιος
Φυλακές Αυλώνα 

Υ.Σ. Γνωρίζουμε ότι η αποχή από το συσσίτιο ως μέσο αγώνα έχει αιτηματικό χαρακτήρα και είναι περιορισμένης εμβέλειας, δεν μπορούμε όμως παρά να το ακολουθήσουμε ως μια πτυχή του φάσματος των δυνατοτήτων που έχουμε στην διαθεσή μας και να το στηρίξουμε απόλυτα ως επιλογή μας υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες.

* Ενώ στις φυλακές Αυλώνα ξεκινήσαμε από χθες 26/01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *