Χανιά: Εμπρησμοί οχημάτων χρηματοαποστολής

«Αμφισβήτηση. Άρνηση. Επίθεση. Αμφισβητώ και περιφρονώ τον αξιακό κώδικα αυτής της κοινωνίας . Αρνούμαι να συμβιβαστώ. Επιτίθεμαι  λυσσαλέα σε καθετί που μας περιορίζει ,μας υποτιμά, μας υποδουλώνει. Η επιλογή της Επανάστασης ,διαρκής και αναλλοίωτη στο Τώρα και στο Πάντα.»

Χάρης Χατζημιχελάκης

 

 Ιστορικά το κράτος είναι η μετεξέλιξη μιας συμμορίας ανθρώπων, που με εργαλείο τους νόμους ,το φόβο, την καταστολή και με πρόφαση την ασφάλεια έχουν ως στόχο την επίτευξη και τη θωράκιση των συμφερόντων τους, των ίδιων και των εκάστοτε αφεντικών.

 Έτσι, με την χρήση της βίας, φυσικής ή μη, προσπαθούν να επιβάλουν τις κοινωνικές συνθήκες της υποταγής και να παγιώσουν την κοινωνική ειρήνη. Ειδικά τώρα που η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος είναι σε αποσύνθεση και οι καπιταλιστικές «φούσκες» της «ανάπτυξης» και της «ευημερίας» έχουν σκάσει, η αγωνία της κυριαρχίας για την διαιώνιση της γίνεται όλο και πιο έκδηλη. Αναβαθμίζει λοιπόν το οπλοστάσιο της ώστε να αντιμετωπίσει τον εσωτερικό εχθρό. Ψηφίζει τρομονόμους ,ελέγχει ,καταστέλλει.

 Αυτή τη στιγμή στα κελιά της «δημοκρατίας» τους βρίσκονται δεκάδες αναρχικοί-ές

που επέλεξαν να κινηθούν στο δρόμο της φωτιάς και της αντίστασης ,με στόχο την καταστροφή του κράτους και των μηχανισμών του, μέχρι την ατομική και κοινωνική απελευθέρωση.

 Στόχος του κράτους, εκτός από την φυσική εξόντωση, είναι και η κοινωνική απομόνωσή τους. Έτσι ,δε διστάζει να ποινικοποιεί πολιτικές, κοινωνικές, ακόμα και φιλικές σχέσεις. Τα παραδείγματα είναι πολλά με πιο πρόσφατο αυτό της Φαίη Μάγιερ. «Απομονώστε τους!».Το έχουμε ακούσει πολλές φορές και από τους ίδιους αλλά και από τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Εξημέρωσης, κοινώς δημοσιοκάφρους. Όμως, δεν απευθύνονται  μόνο στους φυλακισμένους τηλεθεατές ,αλλά και στα κομμάτια εκείνα της κοινωνίας που αντιστέκονται. Θέτοντας διλλήματα και  διαχωρίζοντας τις τακτικές του αγώνα επιδιώκουν την διαίρεση και τον αυτοακρωτηριασμό τους. Ο αγώνας ενάντια στο κράτος και τα αφεντικά είναι πολύμορφος ,πολυδιάστατος και πολυεπίπεδος, όμως  ο σκοπός ένας: η καταστροφή του σάπιου υπάρχοντος για την ατομική και κοινωνική απελευθέρωση.

 Στα πλαίσια αυτού του αγώνα επιλέγουμε να μην αφήσουμε κανένα αγωνιστή μόνο του. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς που ξεκάθαρα επέλεξαν στρατόπεδο. Αυτό της αντίστασης, της επαναστατικής συνείδησης, της λύσσας.

 Έτσι και εμείς  τα ξημερώματα της 21-1-11 επιλέξαμε να παραδώσουμε στις φλόγες

2 τεθωρακισμένα οχήματα χρηματαποστολών της εταιρίας Brinks στέλνοντας το δικό μας πύρινο σινιάλο.

 Ο στόχος μόνο τυχαίος δεν ήταν καθώς οι εταιρίες security έρχονται να καλύψουν το κενό που αφήνουν τα κρατικά κοπρόσκυλα των σωμάτων «ασφαλείας».Σε αυτές έχει ανατεθεί η φύλαξη πολλών δημόσιων κτηρίων και υπηρεσιών καθώς και η μεταφορά

του πλούτου, διασφαλίζοντας την ομαλή ροή του χρήματος. Προστατεύουν τα αφεντικά και τις ιδιοκτησίες τους, αυτές που με τόσο πάθος υπερασπίζονται. Είναι οι ίδιες οι εταιρίες που τα «δημοκρατικά» καθεστώτα σε Ευρώπη και Αμερική τους έχουν αναθέσει την κατασκευή και λειτουργία ιδιωτικών φυλακών και την δημιουργία ιδιωτικών στρατών.

 Αφιερώνουμε αυτή την ενέργεια στους αναρχικούς επαναστάτες  Γεράσιμο Τσάκαλο – Παναγιώτη Αργυρού – Χάρη Χατζημιχελάκη, μέλη της ε.ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και στους Παναγιώτη Μασούρα – Κωνσταντίνα Καρακατσάνη – Αλέξανδρο Μητρούσια – Γιώργο Καραγιαννίδη που διώκονται για την ίδια υπόθεση.

ΥΓ1.Δεν ξεχνάμε τους αμετανόητους επαναστάτες αντάρτες πόλης Ν.Μαζιώτη-Π.Ρούπα-Κ.Γουρνά μέλη της ένοπλης οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας καθώς και τους αναρχικούς αγωνιστές που διώκονται για την ίδια υπόθεση.

Τιμή για πάντα στον Λάμπρο Φούντα μέλος του Ε.Α

 ΥΓ2.Λευτερια στους αναρχικούς συντρόφους που βρίσκονται έγκλειστοι στα κολαστήρια της «δημοκρατίας».

ΥΓ3.Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε φυλακισμένο που αγωνίζεται συνειδητά, με αξιοπρέπεια, ενάντια στον σάπιο θεσμό των φυλακών.

 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Βραδινοί Ταραξίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *