Παραμονή Πρωτοχρονιάς έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

η αλληλεγγύη περνά πάνω από τοίχους,
μέσα από κάγκελα, περα από σύνορα

Αφίσα. κάλεσμα για τη συγκέντρωση στις φυλακές. πρωτοχρονιά. korydall31-12-2010_200pxΑπό τους κρατούμενους στις φυλακές της Georgia που ξεκίνησαν τη μεγαλύτερη κινητοποίηση στην ιστορία της Β. Αμερικής, μέχρι τους φυλακισμένους Παλαιστίνιους αγωνιστές.

Από τους φυλακισμένους Χιλιανούς αναρχικούς και τις εξεγέρσεις στις φυλακές του Σαν Μιγκέλ, του Αντοφαγκαστα, του Ελ Μανζάνο κ.α., μέχρι τις φωτιές στις ταράτσες της φυλακής Μαλανδρίνου.

Από τους απεργούς πείνας στα λευκά κελιά της Τουρκίας, μέχρι τους «τρομοκράτες» που βασανίστηκαν στα κολαστήρια του Γκουαντάναμο.

Από τους χιλιάδες μετανάστες σε φυλακές και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ως τους τοξικομανείς κρατούμενους που στοιβάζονται στα κελιά του «κράτους πρόνοιας».

Με δεκάδες αγωνιστές έγκλειστους στις ελληνικές φυλακές και με τις πρόσφατες μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα (με αποχή συσσιτίου και απεργία πείνας).

… Συνεχίζεται ο κοινός αγώνας μέσα και έξω από τα τείχη μέχρι την καταστροφή κάθε φυλακής και του συστήματος που την γεννά.

                                                             **
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Παραμονή πρωτοχρονιάς
31/12/’10 • 23.30
στο παρκάκι επί της Γρ. Λαμπράκη

This entry was posted in Uncategorized by f. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *