ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η Στέλλα Αντωνίου είναι πολιτική κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού εδώ και 13, 5 μήνες και «κατηγορείται για συμμετοχή σε οργάνωση» η οποία αρχικά δεν υπήρχε και αφού «συστάθηκε» από την «αντι»τρομοκρατική στην συνέχεια συγχωνεύτηκε με κάποια υπαρκτή οργάνωση, ενώ η ίδια αρνείται την εμπλοκή της με όσα της αποδίδουν. Παρόλα  αυτά η συντρόφισσα παραμένει έγκλειστη και διατηρεί την αγωνιστική της θέση.
Το γεγονός ότι ως τώρα η αποφυλάκισή της δεν έχει επιτραπεί, γίνεται ακόμα πιο εξοργιστικό την στιγμή που η Στέλλα Αντωνίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν είναι εφικτό να διαχειριστεί εντός των τειχών.
Μάλιστα έχει παρουσιάσει επιδείνωση κατά την διάρκεια της κράτησής της, πράγμα που επιβεβαιώνουν και οι ιατρικές της εξετάσεις. Αυτή την στιγμή εκκρεμεί απάντηση στην αίτηση αποφυλάκισής της.
Αντιλαμβανόμαστε την κράτηση της συντρόφισσας ενταγμένη στο ίδιο πλαίσιο των διώξεων δεκάδων αγωνιστών, που στην δίνη της σαρωτικής καπιταλιστικής κρίσης και της όξυνσης του κοινωνικού πολέμου, γέμισαν τα κελιά της δημοκρατίας. Στον πόλεμο αυτό η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.
Εμείς ως πολιτικοί κρατούμενοι από διάφορες φυλακές της Ελλάδας απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση της Στέλλας Αντωνίου και καλούμε σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο δικαιοσύνης την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01 και ώρα: 12 π.μ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *