Πορεία αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα

Kαλέσματα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6                                                     [EN] [IT]

ΠΟΙΩΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ;

Ο Επαναστατικός Αγώνας επιλέγοντας την ένοπλη δράση ως μέσο επίθεσης απέναντι στους σχεδιασμούς του κράτους και στις προσταγές του κεφαλαίου, τάχθηκε συνειδητά και με συνέπεια στο πλευρό των καταπιεσμένων του κοινωνικού και ταξικού πολέμου. Με τις ενέργειες και το λόγο της η οργάνωση επιτέθηκε:
Στους εγκληματιες διεθνων τραπεζικων κολοσσων (citibank, eurobank)
Στα κρατικα κεντρα αγριας επιθεσης και καταληστευσης της κοινωνιας (υπουργεια οικονομικων-εργασιας, χρηματιστηριο) 
Στους ενστολους δολοφονους του συστηματος (διμοιριες ματ, αστυνομικα τμηματα)
Στις αιμοσταγεις πολυεθνικες που θησαυριζουν απο το φυσικο πλουτο καταστρεφοντας το περιβαλλον, καταδικαζοντας στην απολυτη εξαθλιωση ολοκληρους πληθυσμους (shell) 
Στους ατιμωρητους και αλωβητους πρωταγωνιστες σκανδαλων (βουλγαρακης-τηλεφωνικες υποκλοπες, απαγωγες πακιστανων, βατοπεδι)
– Στον «αμεροληπτο» θεσμο της αστικης δικαιοσυνης (δικαστηρια ευελπιδων)
– Στους φονιαδες των λαων (πρεσβεια H.Π.Α)

Ο Επαναστατικός Αγώνας οπλίστηκε και στόχευσε εκείνους που σχεδιάζουν και εκτελούν την πιο βάρβαρη επίθεση εναντίον της κοινωνιας.

ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ, ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΡΝΑ

Τρεις ακόμα αναρχικοί διώκονται λόγω των φιλικών, συντροφικών τους σχέσεων και της πολύμορφης συλλογικής τους δράσης. Πάντα στο πλευρό των από κάτω αυτού του κόσμου και ενάντια στους σχεδιασμούς του κράτους και κεφαλαίου, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,  ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ,  ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ,  ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ,  ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ,  ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

 Παράλληλα το κράτος εμπλέκει την Μαρί Μπεραχά σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να χτυπηθεί προσωπικά ο σύντροφος της Κώστας Γουρνάς και να καμφθεί η βούλησή του για αντίσταση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΡΤΕΣΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΡΝΑ ΜΑΡΙ ΜΠΕΡΑΧΑ, ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *