Δίκη Σίμου Σεϊσίδη-Άρη Σειρηνίδη

Δίκη Σίμου Σεϊσίδη και Άρη Σειρηνίδη, για τα γεγονότα της ημέρας που συνελλήφθησαν. Πρωτοδικείο Δέγλερη, 16/9/2011. Μηχανοκίνητη πορεία και μικροφωνική 15/09/2011- Προπύλαια 18.00

Καλέσματα: Δράση για την ελευθερία | Πρωτοβουλια για τα δικαιωματα των κρατουμένων | Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης |
Κείμενα αλληλεγγύης:  1 | 2 | 3 | 4 | 

Στις 3 Μαΐου 2010 ο καταζητούμενος αναρχικός Σίμος Σεϊσίδης διασταυρώνεται τυχαία με αστυνομική περιπολία. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει τρέχοντας πυροβολείται πισώπλατα και εν ψυχρώ από τον αστυνομικό Παναγιώτη Μπόκο που τον καταδιώκει.
Ο βαρύτατος τραυματισμός του είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού.

Με μια πρωτοφανή αντιστροφή της πραγματικότητας, προκειμένου να προστατεύτει το «άξιον τέκνον» τους, στις 16 Σεπτεμβρίου 2011, οι δικαστικές αρχές παραπέμπουν τον Σίμο σε δίκη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του Μπόκου.

Ο ΘΥΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΥΜΑ.
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.
ΚΑΙ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2011 στο πρόσωπο του Σίμου Σεïσίδη δικάζουν όλους όσους, είτε επειδή τόλμησαν να υψώσουν το ανάστημα τους, είτε επειδή έτυχε να βρίσκονται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, δέχτηκαν το γκλομπ του μπάτσου, τα δακρυγόνα της δημοκρατίας, τις σφαίρες της έννομης τάξης και ασφάλειας.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2011 στο πρόσωπο του Παναγιώτη Μπόκου εμείς θα καταδικάσουμε την αστυνομική βία και την κρατική βαρβαρότητα.

Λευτεριά στον Σίμο Σεïσίδη

Αλληλεγγύη στον Άρη Σειρηνίδη που συνελλήφθει την ίδια μέρα στην ευρύτερη περιοχή και παραπέμπεται στο ίδιο δικαστήριο με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.  
[EN] [IT] [ES]  Κείμενο της συνέλευσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *