Δήλωση ανάληψη ευθύνης Μιχάλη Νικολόπουλου

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Την Τετάρτη 26-1-2011, και ενώ κινιόμουνα στην οδό Ιλίου στη Ν.Κηφισιά στην Αθήνα, καταδιώχτηκα και συνελλήφθησα από τα ένστολα γουρούνια της ομάδας ΔΙΑΣ.

Δηλώνω ξεκάθαρα και με ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ότι είμαι μέλος της Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, κάτι που ασφαλώς με τιμάει και αμετανόητα συνεχίζω με ψηλά το κεφάλι. Μετά τη σύλληψη μου και ως αιχμάλωτος του Επαναστατικού πολέμου και πολιτικός κρατούμενος, μεταβαίνω από τον παράνομο τομέα στον πυρήνα φυλακισμένων μελών της Ε.Ο.Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Οι πολιτικές μου ιδέες, αξίες, αντιλήψεις και σκέψεις εκφράζονταν, εκφράζονται και θα εκφράζονται από το λόγο που παράγεται από την Ε.Ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Είμαι αναρχικός και οι αντιλήψεις μου βρίσκονται μέσα στην τάση του μηδενισμού και αντικοινωνισμού, καθώς σε γενικό βαθμό η όλη σημερινή εξουσία δημιουργήθηκε, εξελίχθηκε και στηρίζεται στις συμπεριφορές εξουσιολαγνείας και παθητικότητας όπου παράγει στην πλειοψηφία της η παρούσα κοινωνία και οι δομές της.

Ως επόμενο, κάτι που βέβαια είναι αυτονόητο, ακόμα και τώρα που βρίσκομαι πίσω από τα κάγκελα θα συνεχίσω τον Αγώνα και θα στηρίζω την οργάνωση μας. Επίσης, την αμέριστη συμπαράσταση μου θα έχουν και άλλες οργανώσεις του εγχώριου αντάρτικου πόλης, αλλά και του διεθνούς επαναστατικού μετώπου-Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας. Στέλνω ταυτόχρονα τη Συμπαράσταση, την Πίστη και τη Φιλία μου στα αδέρφια από τον παράνομο τομέα της Ε.Ο.Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, και έχω να τους πω ένα πράγμα, «Αδέρφια δυνατά στον ΑΓΩΝΑ και στις ΜΑΧΕΣ που μαίνονται…ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Δε νιώθω χαμένος για τη σύλληψη μου…

Δε νιώθω χαμένος για τη φυγοδικία…

Δε νιώθω χαμένος που βρέθηκα φυλακισμένος…

Δε νιώθω χαμένο τον Αγώνα που διεξάγουμε…

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

ΖΗΤΩ Η Ε.Ο. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

ΥΓ. Η συγκεκριμένη δήλωση είναι απλά και μόνο ανάληψη ευθύνης και δεν εμπεριέχει την εμπειρία μου κατά τη σύλληψη μου και την κράτηση μου στην αντιτρομοκρατική. Δεν εμπεριέχει τις πολιτικές μου θέσεις συνολικότερα και αναλυτικότερα, όπως επίσης τις αντιλήψεις μου για τη φυλακή, τη φυγοδικία και της άρνησης παρουσίας στο δικαστήριο στις 17-1-2011, ενώ ήμουν φυγόδικος. Όλα αυτά θα δημοσιοποιηθούν σε κείμενο στο επόμενο χρονικό διάστημα.

από τα κολαστήρια-Φυλακές Τρικάλων

Μιχάλης Νικολόπουλος

Πυρήνας Φυλακισμένων Μελών της Ε.Ο.ΣΠΦ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *