Επιστολή των Γεράσιμου Τσάκαλου και Παναγιώτη Αργυρού

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Την 1-11-2010 και αφού ήδη έχουμε παραδώσει δύο εμπρηστικά δέματα στη Suisse Mail στην οδό Αστυδάμαντος και στην ACS στην οδό Σπύρου Μερκούρη, στο Παγκράτι, με κατεύθυνση την πρεσβεία του Μεξικού στην Αθήνα και τη διεύθυνση της Eurojust στη Χάγη, περικυκλωνόμαστε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συλλαμβανόμαστε. Στην κατοχή μας βρέθηκαν ακόμα δύο εμπρηστικά δέματα με κατεύθυνση την προεδρική κατοικία του Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία και την πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα.

Ως επαναστάτες δεν αναγνωρίζουμε καμία ανακρτική αρχή. Έτσι, ήταν επόμενο να αρνηθούμε να απολογηθούμε σε μπάτσους και ανακριτές, καθώς την επαναστατική μας θέση μονάχα δημόσια και ενώπιον συντρόφων αισθανόμαστε ως χρέος να προβάλλουμε.
Δηλώνουμε, επομένως, αιχμάλωτοι του επαναστατικού πολέμου, περήφανα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Δεν μετανιώνουμε για τίποτα και στηρίζουμε όλες τις προκηρύξεις και τις ενέργειες της οργάνωσης μας, καθώς και αυτές που θα πραγματοποιηθούν από εδώ και πέρα, και οι οποίες μας έκαναν και θα μας κάνουν υπερήφανους.
Στηρίζουμε με όλη μας την ψυχή τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, γιατί είναι και δικό μας κομμάτι μέσα από την ψυχή μας. Είμαστε περήφανοι για την επιλογή μας να βρεθούμε σε θέση επίθεσης απέναντι στο σύστημα.

Ακόμα και μέσα από τις δυσχερείς συνθήκες εγκλεισμού δε θα σταματήσουμε να προβάλλουμε ποτέ τις ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις μας για την ένοπλη βία, το αντάρτικο πόλης και την επανάσταση.
Σύντροφοι, ας μην αφήσουμε να μας πάρουν ούτε μια στάλα έδαφος.
Σύντροφοι, να σπάσουμε την απάθεια και την κοινωνική αποβλάκωση.

Να ανατινάξουμε την κανονικότητα της κοινωνίας μια και καλή.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος επίδειξης αλληλεγγύης και διαπλάτυνσης της επαναστατικής συνείδησης από τη συνέχιση και την όξυνση της πολύμορφης αντάρτικης δράσης. Έτσι, στέλνουμε τους πιο ειλικρινείς συντροφικούς μας χαιρετισμούς στους αντάρτες, που σε πείσμα των καιρών συνεχίζουν να φωτίζουν με φωτιές μίσους τις μίζερες νύχτες των μητροπόλεων.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για διεθνή αλληλεγγύη σε ξένες οργανώσεις και φυλακισμένους αγωνιστές, θα ακολουθήσει προκήρυξη της οργάνωσης.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-Κομάντο Πρακτική Θεωρία

Γεράσιμος Τσάκαλος   Παναγιώτης Αργυρού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *